Sponsorlu Bağlantı
Android Apk Bölümü
Popüler Android Oyunlar
En Çok indirilen Uygulamalar
En Çok indirilen Zil Sesleri


Pokemon GO v0.73.1 Apk indir

Pokemon GO Apk apk indir
Pokemon Go son versiyonu olan v0.73.1 apk sürümü çıktığından beri tüm pokemon android oyununu sevenler Türkiyede daha yayınlanmamasına rağmen cihazlarına kurup oynamaya başladılar bile. Tahminen Pokemon Go oyunu Türkiye için temmuz sonu yada ağustos başı gibi indirilmeye açılacak. Ama biz sizler için piyasada çalışan Pokemon Go apk sını bulup indirmeniz için paylaşıma açacağız. Arkadaşlar oyunu kurduktan sonra karakter yapılandırması karşınıza gelecek ve karakteri istediğiniz gibi yapılandırdıktan sonra oyunun başında hemen sizlere avlamanız için 3 pokemon dan birini seçmenizi istiyor. Bunlardan birini seçip yakalamaya çalışıyorsunuz. Telefonun orta bölümündeki topu pokemonun kafasına doğru atmaya çalışın ve bunu daire mümkün olduğunca küçüldükten sonra yapın ve pokemon yakalansın.

Pokemon Go Oyununu Bilgisayarda Oynama Resimli Anlatım (%100 Çalışıyor)

Pokemon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

1- Pokemon Go Pikachu pokemonu oyunun başında nasıl yakalarım ?
Cevap: Oyunun başında sizlere yakalamanız için 3 pokemon sunuyor ya onları seçmeyip sokaklarda dolanırsanız Pikachununda bulunduğu 3 başlangıç pokemonu karşınıza çıkacak ve Pikachu yu seçip yakalayın. Sadece sabredin.

2- Pokemon Go evde oynanır mı ?
Cevap: Arkadaşlar oyun malesef şehirde mahallelerde gezerek oynanıyor.

3- Pokemon Go Yakaladığım pokemonları ne yapacağım ?
Cevap: Yakaladığınız pokemonların aynıları varsa seçip profosöre verip karşılığında Pokemon geliştirme şekeri alıyorsunuz...

4- Pokemon Go daki mavi PokeStop noktaları ne işe yarıyor?
Cevap: Arkadaşlar 1 2 saatliğine o yerlere uğrarsanız oralardan top ve yumurta elde ediliyor.

5- Pokemon Go telefonun pilini çabuk bitiriyor mu?
Cevap: Evet arkadaşlar inanılmaz bir pil tüketiyor.

6- Pokemon Go pokemonları ile ne zaman savaşacağım
Cevap: Level 5 olduktan sonra şehrin çeşitli yerlerinde ele geçirilmiş noktalarda savaşabilirsiniz.

7- Pokemon Go oyununun hilesi var mı
Cevap: Çoğu arkadaş Fake GPS programı işe yarıyor diyorlar ama denedim çalışmıyor arkadaşlar. Ayrıca Oyun yapımcıları hile proğramı kullananların hesaplarını banlıyorlar haberiniz olsun.

8- Pokemon Go Nasıl Yüklenir Resimli Anlatımı Varmı?
Cevap: Buraya TIKLA. nasıl yüklendiğini görebilirsiniz.

9- Pokemon Go Oyununda Pokemon Nasıl Yakalanır?
Cevap:Buraya TIKLA. nasıl yakalandığını görebilirsiniz.

10- Pokemon Go Hangi Telefonlarda Çalışır ?
Cevap: Android 4.4 ve üzeri telefonlarda çalışıyor, oyun.

11- Oyun Siyah Ekran Hatası veriyor çözümü nedir ?
Cevap: intel işlemcili cihazlarda çalışmıyor ama ileride düzeltilecek emin olun.

12- GPS Not Found uyarını nedir nasıl giderilir
Cevap:
1) GPS i açın kapalı olabilir (Konum bilgisi)
2) Telefonunuz daki Ayarlar/Gelişmiş Ayarlar kısmından Sahte konumlara izin ver seçeneğini kapatmalısınız. Ayrıca Ayarlar/Konum sekmesinden konum belirleme ayarını en yüksek yapın. ( Fake GPS tarzı uygulamalar varsa telefonunuzda silin! )

13- Oyuna giriş yapamıyorum neden ?
Cevap: Oyun serveri yoğun olduğu için

14- Our servers are experiencing issues. Please come back later hatası nedir?
Cevap: Oyun serveri yoğun olduğu için

Gereken Android Sürümü: 4.3 ve üzeri


DOSYALAR


 [82,39 Mb]
Pokemon-Go.apk
Geri
  • Yorumlar: 0
  • Görüntülenme: 2 670
Ceptim
Değerli ziyaretçimiz, sitemize üye iseniz lütfen giriş yapınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın.


Yorum Ekle

İsim:*
E-Mail:*
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Güvenlik Kodu:*
Okunamayan kodu yenilemek için resmin üstüne tıklayınız